Grundutbildning Akryl

Inget datum satt!

Skicka gärna intresseanmälan ändå så vet jag när det är dags att planera.


Akryl är ett system som har funnits i över 50 år och ger dig stora möjligheter att skulptera mycket vackra, jämna, välformade naglar. Det är ett fantastiskt material och om du har tänkt dig en bana inom svenska och internationella mästerskap har våra duktiga terapeuter vunnit flera mästerskap med sin skicklighet tillsammans med NSI lättarbetade produkter - så snart är det kanske din tur. 

NSI är unik på marknaden med att tillverka all sin akryl i en egen fabrik, som ligger i Philadelphia i USA. Detta säkerställer och ger dig tryggheten att du arbetar med de bästa produkterna, utvecklade av noga framtagna recept och av de bästa råvarorna. Alla produkter är märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext.Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för denna utbildning

Antal dagar

Utbildningen omfattar 17 dagar uppdelade på 4 moduler. I de tre första modulerna är det fyra lektionsdagar följt av en salongsdag med praktik på skolan. Det är oftast två veckors uppehåll mellan varje modul då du kan ha din hemmapraktik, på tid och plats som passar dig. Du skall ha gjort minst 10 klassiska manikyrer, 10 förlängningar på tipp och 10 förlängningar på mall. Den sista modulen är två examensdagar.

Lektionstider

Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09.30 - 17.00 

Antal deltagare

Jag tar in max 4 deltagare per utbildningstillfälle.

NYHET!

Fila säkert!

Elfil och utbildning ingår!

Pris

37.000:- ink. moms (29.600:- ex moms) och då ingår det produkter och utbildningslitteratur, som du får ta med hem, till ett värde av 18.000:- ink.moms (14.400:- ex. moms). Det ingår även både elfil och bits som du också får ta med dig hem. 

Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften 2.000:- ink. moms (1.600:- ex. moms), när den är betald är du garanterad en plats. Om du avbokar din plats betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Om utbildningen blir inställd betalas avgiften tillbaka. 

15 dagar innan kursstart skall resterande avgift betalas. Om du avbokar 7 dagar innan kursstart återbetalas det resterande beloppet endast med läkarintyg eller liknande.


Du kan delbetala alla utbildningar med Resurs Bank.