SPA - manikyr/Pedikyr kit - Citrongräs + Grönt te

  • 45 kr
Dela

Ritualkitet innehåller en behandling i fyra steg för en person: Salt Soak, Sugar Scrub, Moisture Mask och Massage Cream.

Allt fint packat i en ask med utförliga instruktioner för en härlig ritual.


Lemongrass + Green Tea - Rengörande & återupplivande. Örter rika på antioxidanter behandlar på ett naturligt sätt fläckar och solskador för ett tydligt resultat. Huden får en ökad lyster och jämnare yta. Hudirritationer dämpas och huden mjukgörs och lenas. Fet hud känns sammetslen. Citrongräs är naturligt atiseptisk som reglerar hudens av utsöndring av fetter och oljor samt reducerar stora porer. Grönt te neutraliserar fria radikaler och reducerar solskador.

Tänk dig att fly långt österut med vår Lemongrass + Green Tea behandling. Serveras varmt grönt te. Du får avnjuta ett aromatisk manikyr- eller pedikyrbad med havssalt, citrongräs och grönt te. Känn sedan hur dagens stress försvinner i takt med att du skrubbas med vår sockerskrubb följt av en mask med vulkanisk lera för att återfukta på djupet och lyfta fram ny, mjuk hud. Din resa österut avslutas med en avslappnande massage som påverkar både ditt inre och yttre.