SPA - manikyr/Pedikyr kit - Mandarin + Mango

  • 45 kr
Dela

Ritualkitet innehåller en behandling i fyra steg för en person: Salt Soak, Sugar Scrub, Moisture Mask och Massage Cream.

Allt fint packat i en ask med utförliga instruktioner för en härlig ritual.


Mandarin + Mango – Föryngrande Ekologiska fruktextrakt ger huden näring på djupet och jämnar ut hudtonerna för en återupplivad lyster. Fina linjer och rynkor jämnas ut och ger ett föryngrat utseende. Mandarin är naturligt antiseptisk som föryngrar cell produktionen och jämnar ut vävnad. Mango är rik naturlig fuktighetsgivare som ger näring och återfuktar på djupet.

Tänk dig en föryngrande behandling olik allt annat på denna jord! Dröm dig bort till Nirvana med en doft av apelsin, citrus och söt mango. Du serveras varmt apelsin-te samtidigt som du slappnar av i ett lyxigt manikyr- eller pedikyrbad med Döda havssalt och apelsinskivor. En sockerskrubb tar bort döda hudceller och tar fram ny ungdomlig hud. Sedan appliceras en vulkanisk lermask med fruktextrakt tillsammans med en varm handduk för att återfukta huden på djupet och ta fram en härlig lyster. Behandlingen avslutas med återupplivande arm- eller benmassage för att eliminera fina linjer och rynkor.