Missa inga Nyheter! Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Payment with Swish
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

BROWLIFT

Browlift är en permanent av ögonbrynen. 

Jag utför en behandling som gör att man tvingar brynen till en viss position och de håller sig mer lättstylade i upp till 8 veckor. 

Det ingår färg, Goldboost och Keratinbehandling varje gång. Allt för att ge ett så bra resultat som möjligt.

Före behandlingen: ' kom utan smink ' ta ut kontaktlinser 

Efter behandlingen: * Undvik oljeprodukter runt brynen på 24 h *  Använd inte smink på 48 h * undvik dusch, bad och bastu på 24 h * Använd Keratinmascara för bästa hållbarhet och för att ge brynstråna näring.

 Om en irriterad reaktion skulle uppstå skölj först med kallt vatten. Om det inte lägger sig eller blir värre kontakta sjukvården för konsultation. 

Avslutar med Goldboost och Keratinbehandling.

 Goldboost: - E-Vitamin antioxidant som skyddar cellerna hyaluronsyra som lagrar fukt - Fettsyror som ger protein - Guld som är antiinflammatorisk och skyddar strået mot yttrepåverkan - Återställer strukturen i fransarna/stråna 

Keratin: Keratin skyddar och stärker fransarna/stråna från rot till topp. Lägger sig som en skyddande laminering på fransarna som ger fukt och skydd vilket genererar i tjockare och starkare fransar. Keratin ökar även tillväxten på fransarna  - Återfuktar  - Ger lyster - Skyddar - Återskapar, reparerar och skyddar stråets yta - Gör brynstråna tjockare och starkare

 Använd gärna en keratinmascara hemma för eftervård. Finns att köpa hos mig på salongen. och här i webshopen.

Keratinet reparerar och återskapar stråets struktur och lägger sig som ett skydd på brynstråna vilket gör stråna tjockare och starkare Rekommenderad användning 2-5 dagar i veckan i 2-3 månader för att stärka och vårda stråna och även boosta med vitaminer och fukt. 

Ett tips är också att använda Brow fix soap som gör bryna ännu mer lättstylade

OBS! Söndagar och röda dagar tillkommer 100 kr/per behandling.