Vidareutbildning Akryl

Akryl är ett system som har funnits i över 50 år och ger dig stora möjligheter att skulptera mycket vackra, jämna, välformade naglar. Det är ett fantastiskt material och om du har tänkt dig en bana inom svenska och internationella mästerskap har våra duktiga terapeuter vunnit flera mästerskap med sin skicklighet tillsammans med NSI lättarbetade produkter - så snart är det kanske din tur. 

NSI är unik på marknaden med att tillverka all sin akryl i en egen fabrik, som ligger i Philadelphia i USA. Detta säkerställer och ger dig tryggheten att du arbetar med de bästa produkterna, utvecklade av noga framtagna recept och av de bästa råvarorna. Alla produkter är märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext.
Förkunskaper

Du behöver en godkänd utbildning i gel för denna utbildning

Antal dagar

Utbildningen omfattar 4 dagar uppdelade på 2 moduler. Den första modulerna är det tre lektionsdagar. Därefter är det uppehåll med tid för hemmapraktik, på tid och plats som passar dig. Den sista modulen är en examensdag. 

Lektionstider

Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09.30 - 17.00

Antal deltagare

Jag tar in min 2 och max 4 deltagare per utbildningstillfälle.

Pris

9.700:- ink. moms (7.760:- ex. moms) och då ingår det produkter och utbildningslitteratur, som du får ta med hem till ett värde av 5.250:- ink. moms (4.200:- ex. moms).

Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften 1.500:- ink. moms (1.200:- ex. moms) när den är betald är du garanterad en plats. Om du avbokar din plats betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Om utbildningen blir inställd betalas avgiften tillbaka. 

15 dagar innan kursstart skall resterande avgift betalasOm du avbokar 7 dagar innan kursstart återbetalas det resterande beloppet endast med läkarintyg eller liknande.

Ju fler tekniker du kan, ju bredare service kan du erbjuda dina kunder.