Vidareutbildning Gele

Gel är ett system som ofta används idag, speciellt om du vill arbeta i en SPA-miljö eftersom systemet är luktfritt. Dessutom är gel självutjämnande, flexibelt och mycket tåligt. Du kan skulptera naglar som känns som kundens egna. NSI har skapat en av marknadens ledande en-stegs-gel med flera nyanser av vit gel för en perfekt Fransk Manikyr och flera permanenta färger. Du kan utan slitsam filning enkelt ge dina kunder ett mycket naturligt resultat.

NSI är unik på marknaden med att tillverka all sin gel i en egen fabrik, som ligger i Philadelphia i USA. Detta säkerställer och ger dig tryggheten att du arbetar med de bästa produkterna, utvecklade av noga framtagna recept och av de bästa råvarorna. Alla produkter är märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext.  

Förkunskaper


Du behöver en godkänd utbildning i akryl för denna utbildning


Antal dagar

Utbildningen omfattar 4 dagar uppdelade på 2 moduler. Den första modulerna är det tre lektionsdagar. Därefter är det uppehåll med tid för hemmapraktik, på tid och plats som passar dig. Den sista modulen är en examensdag.


Lektionstider

Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09.30 - 17.00

Antal dagar

Jag tar in min 2 och max 4 deltagare per utbildningstillfälle.


Pris

9.700:- ink. moms (7.760:- ex. moms) och då ingår det produkter och utbildningslitteratur, som du får ta med hem till ett värde av 5.250:- ink. moms (4.200:- ex. moms).


Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften 1.500:- ink. moms (1.200:- ex. moms) när den är betald är du garanterad en plats. Om du avbokar din plats betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Om utbildningen blir inställd betalas avgiften tillbaka.


15 dagar innan kursstart skall resterande avgift betalas. Om du avbokar 7 dagar innan kursstart återbetalas det resterande beloppet endast med läkarintyg eller liknande.


Ju fler tekniker du kan, ju bredare service kan du erbjuda dina kunder.