Nail art kurs i Oktober!

Kurser för Nagelterapeuter i Oktober med Sandra Bergstrand!


I höst har jag nöjet att bjuda in den otroligt talangfulla Sandra Bergstrand (@saaandrew) för att hålla två exklusiva nagelkurser hos mig! Det här är en fantastisk möjlighet att utveckla dina färdigheter och få ny inspiration direkt från en expert inom nagelkonst. Jag hoppas vi ses där!


Lördagens Kurs: SWIRLS

På denna kurs kommer du att lära dig allt om hur du skapar och komponerar swirls, en mångsidig typ av nail art som passar alla kunder, färger och designer. Sandra kommer att dela med sig av sina bästa tekniker och tips för att du ska kunna erbjuda dina kunder de mest kreativa och professionella swirl-designerna.


Söndagens Kurs: CAT EYE

Cat Eye-tekniken är en spektakulär effekt som du enkelt kan skapa med magnetiska gellack. Under denna kurs kommer du att få lära dig en rad olika tekniker och effekter, samt spendera halva dagen på att dekorera dina Cat Eye-tippar med olika typer av nail art. Det är en kurs du absolut inte vill missa!


Kursinformation

Datum och tid

  - Lördag 5/10: SWIRLS Kl 10:00-17:00

  - Söndag 6/10: CAT EYE Kl 10:00-17:00

Var?

GlitterStudion,  Storgatan 28, 264 33 Klippan, Skåne

Pris

1950kr ex moms per kurs


Inkluderar

Lunch och fika, allt material samt diplom vid kursdagens slutAnmälan

Skicka DM till Sandra på Instagram @saaandrew eller via mail till [email protected]Sandra står för allt material, så du behöver bara komma med din kreativitet och vilja att lära! Kurserna är inte märkesbundna, vilket betyder att alla är välkomna.


För mer information om Sandras kurser, besök www.SANDRABERGSTRAND.com.


Ta chansen att fördjupa dina kunskaper och inspirera dina kunder med nya fantastiska nageldesigner. Anmäl dig idag och säkra din plats!


Välkomna!